Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Nattkorpen" by Johan Rundberg * eBook PDF Kindle ePub Free

Nattkorpen

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Nattkorpen
  • Author : Johan Rundberg
  • Release Date : January 15, 2021
  • Genre: Historical,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 1111 KB

Description

Nattkorpen Àr den första delen i serien om MÄnvind & Hoff, en hisnande spÀnnande trilogi om barn pÄ samhÀllets botten i 1800-talets Stockholm.
Vintern hÄller Stockholm i ett jÀrngrepp, tullarna Àr igensnöade och det gÄr varken att ta sig in eller ut ur staden. FörÀldralösa Mika bor pÄ AllmÀnna Barnhuset. För att överleva har hon utvecklat ett skarpt sinne för detaljer och hotfulla situationer.
En natt lÀmnas en nyfödd flicka till barnhuset av en skrÀckslagen ung man. Det blir början pÄ en kedja av hÀndelser som ska försÀtta Mika i större fara Àn hon nÄgonsin kunnat förestÀlla sig.
”Rekommenderas varmt till den som gillar historiska berĂ€ttelser, spĂ€nnande livsöden och deckare/mysterium av det lite lĂ€skigare slaget. TĂ€nk lite Sherlock Holmes för yngre lĂ€sare.”
– @barnensboktips
”Jag har nog inte blivit sĂ„ uppslukad av en barnbok sedan Harry Potter. Rundberg skriver spĂ€nnande och trollbindande och boken för tankarna till Sherlock Holmes. HĂ€r har vi en ny klassiker inom barnboksvĂ€rlden”
– @kapitelochkaka
”TĂ€nk att fĂ„ vara 10 Ă„r, lĂ€sa den hĂ€r och göra den till hela ens vĂ€rld. /…/ Mika Ă€r rolig, smart, underdog och fĂ„r vara med om det hĂ€r Ă€ventyret! Det Ă€r sĂ„ coolt … Jag Ă€lskar denna boken.”
– Barnbokspodden
”Betyg: 5 av 5⭐️ Den Ă€r inte bara ruggigt vĂ€lskriven rent sprĂ„kligt, utan storyn i sig Ă€r ocksĂ„ pĂ„ topp … Jag blir riktigt glad nĂ€r sĂ„hĂ€r högkvalitativ barnlitteratur ges ut. Detta Ă€r en bokserie som ni inte fĂ„r missa.”
– @barnboksfamiljen
”Som en modern Nordic Noir-variant av Oliver Twist, men med en 12-Ă„rig flicka i huvudrollen.”
– Mariefreds tidning
”Det Ă€r ett spĂ€nnande mysterium … Man lĂ€r sig om hur det var att leva pĂ„ 1800-talet och speciellt som förĂ€ldralös flicka. Jag hoppas att mĂ„nga kommer lĂ€sa Nattkorpen.”
– Agnes Lindholm, P4 Sörmland
”Det Ă€r barnhem, fĂ€ngelser och bĂ„rhus och ett mörkt och skitigt Stockholm pĂ„ 1800-talet. Trots att det Ă€r en barnbok vĂ€jer inte Johan Rundberg för det makabra. Jag Ă€lskar den!”
– @feelbadbibliotekarien
”Sidorna flyger fram. Det hĂ€nder sĂ„ otroligt mycket och ibland behöver jag pausa för att hĂ€mta andan. /…/ Jag kan lĂ€tt sĂ€ga att det hĂ€r Ă€r en bok för alla bokĂ€lskare! Jag som Ă€r 30 plus slukades av den och vĂ€ntar otĂ„ligt pĂ„ de andra delarna.”
– @elzasbokhylla
”Spontant vill jag sĂ€tta den i handen pĂ„ varenda tioĂ„ring och fler dĂ€rtill, för det Ă€r en bok som verkligen vĂ€cker lĂ€slust. /.../Det hĂ€r Ă€r riktig kvalitetslitteratur för slukarĂ„ldern. Johan Rundberg och förlaget visar att barn och unga ocksĂ„ Ă€r vĂ€rda böcker med gedigen research, genomtĂ€nkta handlingar och vĂ€lgjorda karaktĂ€rer, vilket Ă€r sĂ„ rĂ€tt.”
– @tusensidor
”Åh, vilken lĂ€supplevelse! En berĂ€ttelse som Ă€r helt omöjlig att sluta lĂ€sa. En perfekt höglĂ€sningsbok eller nĂ„got att sĂ€tta hĂ€nderna i bokslukare i mellanstadieĂ„ldern."
– @barnboksbloggen


Books Free Download "Nattkorpen" PDF ePub Kindle